ديكه از اسم تابيك فهميدين ديكه مسابقات هفته ي 1 مشخص شده البته فقط بره اسمكدوان
the rock vs. stone cold
hulk hogan vs. ric flair
mvp vs. chavo
matt hardy vs.edge
main event
bayista vs. goldberg whc match in a hell in a cell match
کل کل نکرده مسابقات مشخص شدن!!!!!!!!!!!!!!!
سلام....
آقا مهدی شما هر 3ماه یکبارhell in a cellیا last man standingآن هم فقط در پی پی وی ها میتوانید بزارید.
در ضمن کسان دیگر در این تایپیک نباید پست بگذارند جز منجر اسمک داون...
لطفا ویرایش کن و سپس برای هر 3 عنوان مسابقه بزار
من هم بعد از اطلاع پست خود را پاک میکنم
hulk hogan vs. ric flair
win:hulk hogan
و در این لحظه باتیستا و گلدبرگ رو نشون میده که با هم شاخ به شاخ شدن و در این لحظه صحنه قطع میشه.
matt hardy vs. edge
اول ادج وارد میشه و همه او را هوووووووووووووووووووووووووو میکنن و در رینگ ایستاده و منتظر مت است که و میکروفون رو ادج بر میداره و میگه:مثل اینکه مت ترسیده و شلوارش خراب شده.همینکه همینو میگه اهنگ مت نواخته میشه و مورد تشویق همه قرار میگیره و وارد رینگ میشه که یهو اهنگ تدی پخش میشه میاد میگه که من اومدم اینجا تا نظر سنجی ایجاد کنم که ایا لایق واقعی ورلد هویویت کی هست؟1:باتیستا.2:گلدبرگ.
و حالا ادج میگه که:هی تدی مسخره چرا من تو این لیست نبودم؟ و تدی میگه که:چون تو لایق نبودی .و مت هم میزنه زیره خنده ادج با عصبانیت به او نگاه میکنه و مسابقه در این زمان شروع میشه و ادج به او مشت میزنه و مت هم همینطور و مت اورو به گوشه ی رینگ میبره و روی او میره مشت میزنه.1.2.3.4.5.6.7.8.و حالا ادج اورو هل میده و میخواد اسپیر بزنه که مت جا خالی میده و ادج به بیرو رینگ میوفته 1..2..3..4..5..6.. و حالا مت یه بیرون رقت و میخواد اسمک بزنه و نه خدای من تا بخواد برگردهادج پا شده و حالا اسپیر میزنه و به رینگ میره حالا مت بی هوش به بیرون رینگ افتاده 1..2..3..4..5..6..7..8..9..10 و پایان.
نتایج نظر سنجی:70%گلدبرگ.30%باتیستا.
و حالا مت رو نشون میده که یه بیمارستان بردنش و جف رو در انجی میبینین که ناراحت و نگران است.
m.v.p vs. chavo
win:m.v.p
stone cold vs. the rock
win:the rock
batista vs. goldbreg for whc match in a hell in a cell match.
باتیستا وارد میشه و میگه این 1 نظر سنجی ولی واقعیت نداره و همه اورو تشویق میکنن و گلدبرگ هم وارد میشه و اهنگ تدی نواخته میشه و گلدبرگ بر میگرده که ببینه کیه که هیشکی نیومد که در این لحظه خدای من باتیستا اسباین باستر میزنه و میره بره باتیستا بمب که گلدبرگ پا میشه و اسپیر به او میزنه و بیرون رینگ میوفته و در این لحظه استون کلد پشت گلدبرگ هست و گلدبرگ تا بخواد برگرئه استانرررررررررررررر!!!وحالا استون کلد از رینگ بیرون میره و مشروب رو میخوره حالا باتیستا بیرون رینگ بیهوشه و گلدبرگ هم در رینگ بیهوشه و داور میشموره:1..2..3..4..5..6..7..8.. و باتیستا بی جان خودشو به رینگ میرسونه و حالا چراغ ها خاموش میشه خدایییییییییی من اندرتیکر پشت باتیستا و گلدبرگ هست و حالا باتیستا و گلدبرگ برمیگردن که حالا اندرتیکر دبل چوکسلم میزنه خدای من چه بازی باور نکردنی حالا داور میخواد بشماره:1..2..3..4..5..6..7..8..9..10..و بازی نا تمام میمانه هیشکی فکرشو نمیکرد این بازی نا تمام بمامنه و در این لحظه این هفته ی اسمکداون به پایان میرسه
درجه ی کلی اسمکداون:4,5
hulk hogan vs. ric flair vs. brock lensar for us championship
matt hardy vs. chavo
rob van dam vs. goldberg vs. big daddy vs.mvp vs. chiristian edge vs. stone cold
undertaker (with:goldberg) vs. batista
main event!
the rock vs. edge for a whc in a last man standing
hulk hogan vs. ric flair vs. brock lensar
in:brock lensar and new us championship
matt hardy vs. chavo
win:chavo
goldberg vs. stone cold vs. rvd vs. big daddy v vs. mvp vs. chhristian edge
win:rvd
batista vs.undertaker
win:batista for dq
the rock vs. edge for a whc
win:the rock and news whc champiuon
ببخشید دوستان از هفته ی بعد قول میدم همه رو حداقل 10 خط کمتر گزارش نکنم چون قرار برم شمال دیگه ببخشید دیگه
و اينم مسابقات هفته ي 3
brock lanser vs. matt hardy
chavo.g&m.v.p vs. chiristian cage&edge for a world tag team championship match
rob van dam vs. stone cold in a normal match
batista vs. the rock for a normal match
main event
goldberg vs. hulk hogan vs. ric flair vs. john morision in a fatal four way match
brock lanser vs. matt hardy
اول مت وارد میشه که به رینگ میاد و بعد از چند ثانیه بعد هم براک اسنر وارد میشه و از بیرون به مت نگاه میکنه و 1 نیش خندی هم میزنه و حالا وارد رینگ میشه و حالا داور اعلام میکنه که مسابقه شروع شده حالا براک مت رو محکم به طرف رینگ پرت میکنه و 1 لگد هم به او میزنه و به زمین میوفته و حالا اورو بلند میکنه و بهش 1 سوپلکس میزنه و مت از درد به خودش میپیچه . حالا دوباره مت رو بلند میکنه و اورو به طرف رینگ میفرسته و حالا میخواد مشت بزنه که خدای من مت جا خالی میده و حالا میخواد twist of fate بزنه و موفق هم هست حالا 1..2..3..نه خدای من سز شماره ی 3 براتک لسنر تکون میخوره و مت تعجب کرده و داره به داور اعتراض میکنه و حالا مت براک رو بلند میکنه و میخواد 1 سوپلکس بزنه اما موفق نیست و 1 دفعه در عرض نا باوری براک 1 سوپلکس میزنه و به بالای رینگ میره که میخواد بپره روی مت که همین کارو هم میکنه.و حالا او را بلند میکنه و میخواد f5 میخواد بزنه و موفق هم هست و حالا 1..2..3.. و تمام براک لنسر باز هم تانست این بازی رو پیروز بشه.
batista&the rock
در بک استیج باتیستا و راک دیده میشن که امشب با هم دیگه مسابقه دارن راک به باتیستا میگه تو کوچکتر از اونی که بخواهی منو ببری و باتیستا هم 1 نیش خندی میزنه و راک میگه که اگه تدی نزاره کسی دخالت کنه من امشب تورو میبرم که در همین لحظه اهنگ تددی لانگ نواخته میشه و به رینگ میاد و میگه که:هی راک تا حالا قیافه ی خودتو تو اینه دیدی؟و باتیستا هم میزنه زیره خنده. وراک هم در این لحظه سری فینشرش رو رو تددی لانگ اجرا میکنه و باتیستا هم در میره و از بیرون هم نگاه خشمگینی به راک میکنه.
chavo.g&m.v.p vs. chiristian cage&edge
chaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavo
اول چاوو وارد میشه و همه هم اورو هووووووووووووو میکنن و بعد هم ام وی پی و بعد از ام وی پی گروه e&c یعنی کریستین کیج و ادج با همدیگر وارد میشن و همه ان 2 رو تشویق میکنن.و حالا در این لحظه مسابقه شروع میشه و اول ادج و چاوو در مسابقه شرکت میکنن که در همین لحظه هر 2 استار به جان همدیگر افتاده اندthe crossbody میزنه و بعدش هم 1 اسپاین باستر میزنه و اورا بلند میکنه و به طرف ریمگ میفرسته و 1 لگ دراپ هم به او میزنه و چاوو نفس نفس داره از درد به خودش میپیچه و حالا ادج به کریستین کیج دست میده و او به رینگ میاد و مورد تشویق همه هم قرار میگیره و میره که به او پاور بمب بزنه همین ابتدای کار اما نه خدای من چاوو low blow میزنه و و سری به ام وی پب دست میده و ام وی پی هم اورو به گوشه ی رینگ میبره و در انجا بهش 1 سوپلکس میزنه و میخواد اورو پین فال کنه 1..2.. ونه ادج دخالت میکنه و به کمر ام وی پی میکوبونه و ام وی پی با خشم به او نگاه میکنه و ام وی پی بر میگرده و خدای من راب ون دام پشت او هست و به ام وی پی فراگ اسپلش میزنه و کریستین کیج رو روی ام وی پی میندازه تا ام وی پی پین فال بشه 1..2..و حالا خدای من چاوو دخالت میکنه و با تمام قدرت بر کمر کریستین کیج میکوبونه و حالا هر 2 استار افتادن روی زمین 1..2..3..4..5..6..7.. هر دو استار دارن کشان کشان به یارشان میرسند و حالا کریستین کیج به ادج و لم وی پی هم به چاوو دست میده و حالا سری هر 2 به رینگ میان خدای من اج سری 1 اسپیر قوی به چاوو میزنه و میخواد اورو پین فال کنه 1..2..3.. و بله تمام! بازی رو کریستین کیج و ادج به سختی توانستند برنده بشن و صاحب جدید کمربند تگ تیم بشن
rob van dam vs. stone cold
1..2..3..4..5..6..7..8..9..10..و حالا اول راب ون دام وارد میشه و خیلی سر حال و غبراق هم هست و حالا استون کلد وارد میشه و مورد تشویق بسیاری هم قرار میگیره.و حالا مسابقه شروع شده استون کلد با چند مشت راب ون دام رو به کنار طناب میبره وارو به طرف اونور طناب هل میده و 1 لگ دراپ هم میزنه و بعد هم 1 اسپاین باستر و حالا چراغ ها خاموش میشه خدای من استون کلد بر میگرده و راب ون دام 1فراگ اسپلش میزنه و حالا 1..2..3.. و تمام راب ون دام خیلی راحت توانست این بازی رو ببره
undertaker&stone cold
در بک استیج اندرتیکر و استون کلد دیده میشن و استون کلد میگه که من میدونم خاموش شدن چراغ ها کار تو بود پس بنابر این هفته ی بعد پدرتو در میارم.و استون رینگ رو ترک میکنه و باز هم چراغ ها خاموش میشه
batista vs. the rock
اول باتیستا وارد میشه و به رینگ میاد ئ حالا
iffffffff you somaaaaaaaaaaaaaaa whayo rock? hes cooking
و بعد هم دراک وارد میشه.
حالا مسابقه شروع شده باتیستا بعد جوری داره کتک میخوره و عصبانی هم است حالا باتیستا بلند میشه و اسپاین باستر میزنه به راک و حالا راک پا میشه اوه نه نه نه نه نه نه خدای من تددی لانگ از پشت به راک لاو بلو زد و داور هم اعلام دی کیو میکنه
ماین اونت همک فردا گزارش میکنم
ماین اونت
گلدبرگ مقابل هالک مقابل موریسون مقابل ریک فلیر
اول موریثسون وارد میشه و هووووووووووووووو میشه ! وووووووووووووووووووووووووووووووووو و حالا ریک وارد میشه و به موریسون نگاهی هم میندازه و حالا هالک وارد میشه و م.ورد تشویق قرار میگیره و حالا بعد از چند دقیقه گلدبرگ نیومده و داور میگه که مثل اینکه گلدبرگ دلش نمیخاد بیاد و ا خدای من اعلام شروع مسابقه میکنه اول هالک و ریک با هم شاخ به شاخ شدن و خدای من یهو به موریسون حمله ور میشن و اورو به پایین رینگ میفرستن حالا هالک و و ریک همدیگرو میزنن خدای من ریک لو بلو میزنه و میره که صندلی برداره و محکم میخواد به هالک بکوبه که خدای من هالک با قدرت دست او رو از صندلی جدا میکنه و 1 سوپلکس و حالا میره بره پین فال 1..2.. و نه خدای من موریسون میپره به روی کمره هالک حالا بازی جذاب شده حالا موریسون ریک رو به گوشه ی رینگ میبره و خدای من اورو به میز گزارشگران میندازه و حالا میوفته روش خدای من موریسون و ریک بیهوش شدن و حالا هالک بلند شده خدای من گلدبرگ از زیره رینگ میاد و فینشرش رو رو هالک ا جرا میکنه خدای من 1..2..3.. و تمام گلدبرگ توانست این مسابقه رو پیروز بشه.
و اینک مسابقات هفته 4
matt hardy vs. edge in a normal match
chavo vs. mvp in a romal match
shawn michales vs. brock lensar ina first blood match
batista vs. goldberg rematch week 1
main event:
stone cold steve austin vs. the rock ina normal match for a wh championship match