محل برگزاری بازی های smackdown vs. raw در اینجا هست و اولین بازی هم همین امشب برگزار اون هم به صورت تگ تیم 2نفره
نماینده ی اسمکداون:مت هاردی و باتیستا
و منجر راو هم باید نماینده های خودش رو انتخاب کنه!
نماينده هايه راو هم : tripleH & randy orton ...
این بازی هم همین امشب برگزار میشه بدون پارتی در ps2
پس مسابقه شد:
wwe smackdown vs. raw wwe normal tag team match
batista & matt hardy vs. triple h & randy orton محل برگزاری:indianapolis,in
امشب در پلستیشن برگزار میکنم و نتایجش رو هم زنده مینویسم :ی
match options
dq:off
give up:on
k.o.:off
enterence other star:off
مسابقه رو گزارش میکنم!.
رویداد و زمان:ساعت 4:30 شب در indianapolis,in
اول باتیستا و مت با هم وارد میشن و 1لبخندی هم به هم دیگه میزنن که در این لحظه خدای من time to play the game تریپل اچ وارد میشه و باتیستا و مت میرن به بیرون رینگ و تریپل بد جوری به باتیستا زل زده و در این لحظه هم د لجند کیلر یعنی رندی اورتو ن وارد میشه و اهنگ تدی نواخته میشه و از بیرون رینگ میگه:من مطمئن هستم که نمایندگان من اسمکداون رو سرافراز میکنند و در این لحظه هم کوچ به بیرون رینگ یعنی کنار تددی میره و میگه:تددی تو به جایاین که زیادادها کنی عمل بکن.و هر دو کنار 2 گزارشگران میشینن که درگیری پیش نیاد و حالا مسابقه شروع مشه در اول باتیستا در رینگ حاضر است و رندی هم از گروه نمایندگان راو حاضر است و مت و تریپل اچ به گوشه های رینگ میرن و حالا مسابقه شروع میشه...باتیستا رندی رو به گوشه ی رینگ میره و با چند ضربه ی مشت اورو کلافه میکنه و بالاخره رندی صورت باتیستا رو چنگ میندازه و داور به او اخطار میده که دیگه این حرکت رو تکرار نکنه و بهش 1 سوپلکس میزنه و میره بالای رینگ که پپره روی باتیستا که نه خدای من مت میره رندی اورتون به بیرون رینگ میندازه و داور این کار اورا نمی پسنده و به اخطار میده و حالا 1..2..3..4..5..6..7.. و خلاصه رتدی اوروتن کشان کشان به رینگ میاد ود باتیستا اورو به طرف رینگ هول میده و میخواد 1اسپیر بزنه که خدای من رندی جا خالی میده و باتیستا برای چند لحظه بیهوش میشه و رندی هم خودشو کشان کشان داره به سمت دست تریپل اچ میرسونه ولی باتیستا قدرت این کارو نداره و حالا به تریپل اچ دست میده و تریپل اچ منتظر تا باتیستا پا بشه که همین طور هم میشه حالا تریپل میره برا پدیگری که خدای من باتیستا به او low blow میزنه ولی داور نمیبینه و حالا هر 2 استار رو زمین افتادند 1..2..3..4..5..6.. و سر شماره ی 6 تریپل بی جان پا میشه و باتیستا رو بلند میکنه و سرش را محکم به میله های گوشه ی رینگ میکوبونه و مت هم نگرانه و حالا تریپل اچ سر اورا همچنان به میله ها میکوبونه و به بیرون رینگ میره که خدای من نه اوه اوه...تریپل پتک رو از زیر رینگ بر میداره و منتظر باتیستا پا بشه که اینو به صورت باتیستا بکوبونه که باتیستا پا میشه و بر میگرده که خدای من تریپل با پتکش داره به سمت او میدوه که نه خدای من باتیستا اسپاین باستر میزنه و سری هم بلند میشه و اونم با صورتی خونی و میخواد باتیستا بمب بزنه که بر میگرده اوه..نه رندی اورتون از پشت به او ار کی او میزنه و داور به او اعتراض میکنه و مت میخواد به رینگ بیاد که داور اجازه ی چنین کاری رو به او نمیده و نه مت اورو هول میده و داور به بیرون رینگ پرت میشه و مت و رندی با هم شاخ به شاخ شدن که نه تریپل به مت هاردی low blow میزنه و مت به پایین میره و صندلی میاره و تریپل اچ هم صورت باتیستا رو بر لای پاهاش میزاره و و از زیره صندلی خدای من به او پدیگیری میزنه و میخواد اورو پین فال کنه که ولی داوری در کار نیست و رندی میره که از پایین رینگ داور رو بیاره به رینگ که همین کارو هم انجام میده و حالا بعد از چند ثانیه داور به هوش میاد حالا 1..2..3 نه خدای من مت سر شماره ی 3 با صندلی محکم به کمر تریپل میکوبونه و رندی میخواد به مت ار کی او بزنه که مت رندی رو به گوشه ی رینگ میفرسته و خدای من 1 twist of fate هم بهش میزنه و به بیرون رینگ میره و حالا هر 2 استار های داخل رینگ یعنی باتیستا و تریپل اچ به زمین افتادند و داور داره واسه مساوی شدن بازی میشموره 1..2..3..4..5..6.. و سر شماره ی 6 باتیستا بلند میشه و به مت دست میده و تریپل هم به رندی دست میده و حالا هر 2 استار موجود در رینگ یعنی مت هاردی و رندی اورتون با نفرت دران به یکدیگر نگاه میکنن که مت با چند تا مشت مسخره اورو به گوشه ی رینگ میبره و اورو هول میده و 1 سوپلکس جانانه هم بهش میزنه و یخواد که او رو پین فال کنه 1..2.. و نه سر شماره ی 2 رندی تکون میخوره و حالا مت رندی رو هول میده ولی نه خدای من رندی به داور میخوره و دوباره داور به بیرونه رینگ میوفته 1:P ولی حالا مت بر میگرده و تریپل پدیگیری میزنه و باتیستا کمین کرده بره باتیستا بمب که خدای من رندی از پشت به او ار کی او میزنه و تریپل دوباره در بیرون رینگ 1 پدیگیری رویایی به باتیستا میزنه و حالا داور به رینگ میاد و حالا رندی کمین کرده بره ار کی او و مت پا میشه و بر میگرده که خدای من رندی ار کی او میزنه و میره بره پین فال او حالا 1..2..3.. و تمام نمایندگان راو یعنی تریپل اچ و رندی اورتون برنده میشوند و تدی بهت زده داره به باتیستا نگاه میکنه و کوچ و نمایندگان راو یعنی تریپل اچ و رندی ارتونبا خوش حالی از رینگ خارج میشوند و حالا تدی به رینگ میاد باتیستا هم همین طور و باتیستا با چهره ایی ناراحت داره به تددی لانگ نگاه میکنه که در این لحظه تدی میگه:از این به بعد نمایندگانی با عرضه تر انتخاب میکنم و رینک رو ترک میکنه و باتیستا مت رو بلند میکنه و او هم رینگ رو ترک میکنه و بازی به پایان میرسه
و اینم چند تا عکس از این بازی:
http://www.onlinesports.com/images/phf-aagm039.jpg
http://www.radiowebitalia.it/img/archivio/m1102.jpg
http://www.c24c.com/image/gallery/shocke...dy_jpg.jpg
http://www.adriancrook.com/gallery/album....sized.jpg
تا مسابقه ی بعدی smackdown vs. raw بای
مسابقه ی بعدی smakcdown vs. raw که هفته ی دیگه ایی که برگزار میشه مسابقه یک به یک هم هست.
نماینده ی اسمکداون:تیکر
اقا امیر نماینده ی خود را انتخاب میکنید؟
نماينده يه راو : john cena.......