.::: انجمن تخصصی کشتی کچ در ایران | WweIR :::.

نسخه‌ي كامل: چرا از سینا بدتون میاد و چرا خوشتون میاد(یک نظر سنجی جالب و مهم و بی سابقه)
شما هم اكنون متن قالب بندي نشده را مي‌بينيد.مشاهده‌ي نسخه‌ي اصلي
صفحات: 1 2 3
سلام این تاپیکو به عشق عمو زدم و دشمناش که در این انجمن کم نیستن چرا نمیدونم ؟! البته دوستداراش بیشترن.......

البته دشمنان سینا بدوند تا وقتی که سعید و من و اریو عزیز هستیم عمو در این فروم حکومت خواهد کرد چون سینا استار بزرگیه نمیشه اینو کتمان کرد کسی که تریپل میبره و شاون و کالی و بابی ...حالا هر جوری یعنی وقتی سینا میبره خالیبندیه اما تریپل و باتی میبرند واقعیه؟خودمونو گول نزنیم باور کنید همین چند سال همین سینا یک رونقی به wwe داده تازه اونایی که میگن باتی با فنهای سینا نمیبازه رستل تریپل با اون قلدرمش تسلیم شد تازه یک سری به نو وی اوت2007 بزنن میبنن که باتی داشت تسلیم میشد در موقع استی اف یو اما تیکر دخالت کرد...

اما مبحث خودمون چرا از سینا خوشتون میاد و چرا بدتون میاد؟

من به خاطر شاخ بازیها و قدرت و تیپ و موزیک وورودیش خوشم میاد شما چی؟

تگ تیم امیر و اریو دوست تو >:D<
من یه زمانی ازش خوشم میومد و الان اصلا............
درسته سینا در یه دوره از سال 2005 تا اواخر 2007 خوب کار کرد و خیلی هارو برد ولی اکثر بردهاش نمایشی بود ثانیا چون طرفدار زیاد داشت خیلی هارو پیش سینا خراب کردن مثل تریپله اچ و شان مایکلز و ..................
الانم که همش داره میبازه از تریپله اچ از JBL و از باتیستا هم خواهد باخت............
شایان جان تمام بردهاش نمایش بود اما هیچکدوم مثل تریپل اوولیشون و حتی بعدش نامردی نبود مثلا پوتکو از این حرفها اگه بازیهای تریپل در مورد قهرمانی دیده باشی همه با کمک باتیستا و رندی و ریک بود و یا پوتک معروفش ولی سینا حتی از صندلی هم استفاده نکرد.....بعدم راجع سینا اینقدر زود و بد قضاوت نکن سینا همه رو برده حالا یزره هم ببازه ایرادی نداره ....ان شا الله باتی رو هم میبره ....چون تمام اینهای که گفتی یعنی تریپل و شاون بارها به سینا باختند به جز همین نایت اف چمپین... اصلا یادم نمیاد تریپل و شاون با موفقیت از پیش سینا از رینگ بیان از رویال و بکلاش و رستل بگیر تا هفتهگیها چون بردن در رویال و رستل خیلی شیرینتر از نایت اف چمپینه لابد اونا نمایشهیه اما نایت اف واقعیه من نخواستم تو رو ناراحت کنم عزیزم اما ادم باید نیمه پر لیوان رو هم ببینه ببخش اگه ناراحتت کردم
امیر عزیز تو یک لحظه فکر کن ببین مسخره تر از این وجود داره که بگن سینا مصدومه بعد یک دفعه سر و کلش تو رویال پیدا شه و تریپله اچرو بندازه بیرون از رینگ و برنده شه.مطمئن باش TripleH هیچوقت از این مسخره بازیها درنمیاره........در مورد اوولیشن هم باید بگم که درسته اونا زیاد نامردی کردن چون نوع گروهشون اینجوری بود و همشون درتی بودن....HHH خیلی از بازیهاش رو بدون کمک اوولیشن برد در مورد پتک هم باید بگم که پتک اباهت تریپله اچ رو میرسونه........در مورد حرفت که سینا از صندلی استفاده نکرده باید بگم که اصل کشتی کج نامردی هست.اتفاقا سینا در مسابقه ی ریمچ که در راو برگزار شد از HBK باخت.رسلمینیا هم که خیلی مسخره بود HHH چند بار میخواست به سینا پدیگری بزنه ولی چون از اول قرار بود سینا ببره تریپله اچ نتونست.اصلا تو اون سوتی رسلمینیای اخیر رو که دیدی همونی که سینا با سر به رندی اشاره میکنه تا با لگد HHH رو بزنه.تو مطمئن باش که تریپله اچ هیچوقت از این سوتیها نمیده چون اصلا نمایشی بازی نمیکنه......یه کلیپ دیگه هم هست که تریپله اچ و جان سینا تو راو با هم بازی داشتن وقتی سینا وارد شد همه ی تماشاچیا گفتن Cena Sucks و اونجا کاملا مشخص بود که تریپله اچ بیشتر طرفدار داره.اگه پیداش کردم میزارم.در هر صورت امیدوارم از حرفام ناراحت نشده باشی چون کاملا دوستانه بود.......
نه عزیز ناراحت نمیشم من میگم اگه نمایشیه مال همه است نه فقط سینا.....

راجع محبوبیت بگم که سینا تازه 3 و 4 سال که اومده wwe اینقدر طرفدار داره اما تریپل اچ 10 سال در این کمپانیه بعدم به جو ورزشگاه نگاه نکنید مگه قرار همه پوشند برن بازی سینا رو ببینن مثلا من استقلالیم باید امروز میرفتم ورزشگاه ولی تو خونه مثل خیلیها در تلویزیون دیدم.. بعدم طرفدارهای سینا بیشتر زنها و بچه ها هستند من در مورد نمایشی رویال 2008 شکی ندارم اما فکر کن ببین که باید مثل همه سینا رو در رستل برنده میکردن اما نکردن باشه قبول اما از دست دادن کمربند چی حق سینا اینجور بود که مصدومش کنند چون دیدن حریف نداره/خوب تو انفور گیون و یا سامر میباختوندنش و یا تو نو مرسی من میگم سینا با توجه به حضورش در مدت کوتاهش در این کمپانی خوب طرفدار جمع کرده اما اینها مهم نیست ما چاکریم اق شایان
قسط دخالت ندارم اما اینگونه تاپیک ها یاعث درگیری و دعوا می شود . با تشکر . Aidn_ReyMysterio
نه ایدین جان اینگونه نیست اینها اختلاف سلیقه است تازه من و شایان جزو صمیمیترین دوستان انجمنیم
(08-18-08 03:43 AM)amir_cena نوشته : [ -> ]نه عزیز ناراحت نمیشم من میگم اگه نمایشیه مال همه است نه فقط سینا.....

راجع محبوبیت بگم که سینا تازه 3 و 4 سال که اومده wwe اینقدر طرفدار داره اما تریپل اچ 10 سال در این کمپانیه بعدم به جو ورزشگاه نگاه نکنید مگه قرار همه پوشند برن بازی سینا رو ببینن مثلا من استقلالیم باید امروز میرفتم ورزشگاه ولی تو خونه مثل خیلیها در تلویزیون دیدم.. بعدم طرفدارهای سینا بیشتر زنها و بچه ها هستند من در مورد نمایشی رویال 2008 شکی ندارم اما فکر کن ببین که باید مثل همه سینا رو در رستل برنده میکردن اما نکردن باشه قبول اما از دست دادن کمربند چی حق سینا اینجور بود که مصدومش کنند چون دیدن حریف نداره/خوب تو انفور گیون و یا سامر میباختوندنش و یا تو نو مرسی من میگم سینا با توجه به حضورش در مدت کوتاهش در این کمپانی خوب طرفدار جمع کرده اما اینها مهم نیست ما چاکریم اق شایان
درسته به نظر من نباید سینا رو اونقدر قدرتمند نشون میدادن تا بخوان اخرش اونو بدست رندی مصدوم کنن.......ولی به نظر من در حال حاضر تریپله اچ و باتیستا بهترینها و اماده ترینهای wwe هستند.........
بسیار خوب .
امیر جان نزارید به خاطره کسانی که دوست دارید دوستیتان با دوستانتان شکران شود
بهتر است که بیشتر از این ادامه ندهیم من هم قسط داشتم که صحبت هایی کنم اما گفتم شاید طرفداران سینا ناراحت شوند
بالاخره سینا هم یک سوپرستار بسیار خوب می باشد و ....
ادم های بزرگ دشمن زیاد دارند این یک چیزه بسیار عادی هست که سینا دشمن زیاد دارد به چند دلیل

1 . سینا کسانی رو در کشتی کج شکست داده که نباید می داده و اون هم جزوه سیاسیت های عالی دبلوی دبلیو ای بوده .

2 . سینا در اوایل نوجوانی کار های بسیاری می کرده که گفتنش در این مکان جایز نیست .

3 . جان سینا رپ می خونه بیشتر خواننده های رپ سیاه پوست هستند و زیاد دوست ندارند که سفید پوستان رپ بخونند اگر یادتون باشه موقعی که امینم خواننده شد و رپ میخوند چقدر دشمن پیدا کرده بود و چند بار قسط جون اون رو کرده بودند

اگر بخوام بگم زیاد هستند اما سینا برای به اینجا رسیدن زحمت بسیاری کشیده

شاید مسابقات سینا نمایشی باشد و اون با رفاقتی که دوستان می گویند با وینس داره بازی هایش رو برده اما این اصل ماجرا نیست

کشتی کج گرفتن یک هنر هست از نظره من البته .

کاره اسانی نیست که جلوی 10 هزار نفر ادم بایسته و در مقابلشون صحبت کنه

سینا این کارو کرده و کاره بسیار سختی رو در پیش داشته

که الان فکر می کنم براش عالی شده

من طرفداره خوب و معمولی جان سینا بودم اما با دیدن چند ویدیو به شخصیت اصلی جان سینا پی بردم

ببخشید اما سینا

خودخواه و مغرور هست

خودش رو خیلی میگیره و به خیلی ها بی احترامی می کنه

ویدیو ای که ازش دیده بودم در ماشینی بود در تاکسی و همش فوش میداد به ماشین هایی که بد رانندگی می کردن

البته اون دوربین مخفی بود که سینا هم اعصابش خورد شده بود در کل گفتم تا روشن شوید

امیدوارم که ناراحت نشده باشید و یکم بیشتر درباره صحبت هایم فکر کنید

نه تنها شما دوستانی که طرفداره سینا هستند و کسانی که دشمن سینا هستند

ما باید به این هنر به اندیشیم .

کشتی گرفتن کاره اسانی نیست .
در مورد امادگی تریپل شکی نیست بین حالا wweبه چه شکل کمربندو به صورت تحقیر امیزی از اون میگیرن تازه هوا سینا رو به قول شما داشتن اینجوری بود وای به حال اون
ایدین عزیز تو که کوبیدی سینا رو اما باشه ...همه حتی ری و باتی و شاون همیشه از اخلاق خوب سینا سخن میگویند
در مورد میکروفون واقعا کسی به گرد پای سینا نمیرسه تو 10 ثانیه راحت 10 جمله میگه تازه در مورد خودخواهی همه ادمها وقتی به جایی میرسن خودشونو میگیرن مگه دید تا حالا تیکر به احساسات تماشگران پاسخ بده همین سینا هفته ای یک بار به دیدن بچه ها میره من میگم نیمه پر لیوانو ببینید در مورد رپ هم ما در امریکا خواننده های محبوب سفید پوست مانند تیمی و گرلز اورلد و خیلیهای دیگر داریم
صفحات: 1 2 3
آدرس اصلي